به روز رسانی پروژه در پریماورا

بروزرسانی پروژه در پریماورا با استفاده از export و import در اکسل

7 دقیقه
14 دیدگاه

در این مقاله قصد داریم به یکی از  پر تکرار ترین سوالات شما در حوزه p6 بپردازیم. چگونه می توان یک پروژه طولانی و بزرگ را به نحوی که برنامه ما بهم نریزد ، به‌روز‌رسانی کنیم ؟ این سوال یعنی بروز رسانی پروژه در پریماورا را با ریز جزئیات برای شما توضیح می دهیم. با ما همراه باشید.

روند بروز ‌رسانی پروژه در پریماورا  p6به چه صورتی است؟

با فرض اینکه percent complete type روی units می باشد به نمایی که از نرم افزار پریماورا گرفته شده است نگاه کنید. ( دلیل آنکه percent complete type باید روی units باشد این است که: هنگامی که می خواهیم با export و import کار کنیم نمی توانیم روی Physical بگذاریم ، به این دلیل که درصد پیشرفت را برای ما نمایش نمی دهد )

بروز رسانی پروژه در پریماورا

همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید فعالیت ها به شکل فوق می باشد در گام اول با انتخاب فعالیت مورد نظر، نحوه فعالیت آن را  started مشخص می کنیم. ( به تصویر زیر دقت کنید ) :

بروزرسانی پروژه در p6

در قدم دوم؛ تاریخ آنرا یعنی actual started را تعیین می کنیم و بعد Remaining Duration را مطابق با تعداد روزهای پروژه ثبت می کنیم . اگر پروژه شروع نشده باشد در حالت not started  و اگر پایان یافته باشد در حالت Finished قرار می دهیم.( در واقع بسته به شرایط پروژه آن ها را تعریف می کنیم )

آپدیت برنامه زمانبندی پروژه در پریماورا

در ابتدا در سربرگ File گزینه ی Export را انتخاب می کنیم ( به تصویر زیر دقت کنید ) :

بروز رسانی پروژه در پریماورا

چون فایل اکسل می خواهیم در حالت Spreadsheet قرار می دهیم سپس Next و گزینه ی Resource Assignments را فعال می کنیم :

بروز رسانی پروژه در پریماورا با ایمپورت

دلیل اینکار هم بدین سان است که باید منابع را فعالیت هایمان از قبل اختصاص داده بوده باشیم . در ادامه ی آموزش به روز رسانی پروژه در پریماورا با اکسپورت ( به تصویر زیر دقت کنید ) :

بروز رسانی پروژه در پریماورا با ایمپورت

در اینجا اسم پروژه و خروجی گرفتن از آنرا تایید می کنیم سپس مطابق تصویر زیر باید خروجی های مدنظر را خارج می کنیم ( به تصویر زیر دقت کنید ) :

 

بروز رسانی پروژه

5 مورد اول همیشه در پروژه ها به صورت پیش فرض هستند و شما باید موارد باقی مانده علی الخصوص Remaining Duration  را می افزاییم و سپس Ok کنید . در ادامه به روزرسانی پروژه در پریماورا با اکسپورت ، Next کنید و پس از تعیین آدرس خروجی موردنظر خود Finish کنید .

الان با انجام این رویه خروجی شما در مجیک Pms است و اطلاعات آن آپدیت شده است .

به تصویر زیر دقت کنید :

به روز رسانی پروژه در primavera با اکسپورت

همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید status_task های شما متناسب با تعریفی که در ابتدا گفتیم (started , Finished ,…  ) قابل مشاهده است . (ستون B )

حال پس از آنکه نوع status_task ها را تعیین کردید ( in progress ) و تعداد روزهای Remainning را هم مشخص کردید ، باید تاریخ شروع (act_start_date ) و درصد پیشرفت (effort_complete_pct ) را هم برای هر فعالیت به صورت دستی آپدیت کنید ( مطابق تضویر فوق )

پس از آنکه به روز رسانی پروژه در پریماورا با اکسپورت مطابق مراحل فوق به انجام رسید ؛ مجددا وارد نرم افزار پریماورا شده و در ادامه روند به روز رسانی پروژه در پریماورا ، اقدام به بروز رسانی پروژه در پریماورا با ایمپورت می کنیم :

حال در تب File این بار روی گزینه Import کلیک می کنید و همانند مراحل Export پس از تعیین کردن نوع فایل ( xlsx ) و آدرس فایل ذخیره شده ، تایپ آن را هم مطابق پیش فرض ، پیش می گیرید و با تصویر زیر مواجهه می شوید :

بروز رسانی پروژه در p6

 

در تب Import Action همان گزینه Update Existing Project را فعال نگه دارید و سپس Next کنید و در تب Import To پروژه فعال را مشخص کنید و در نهایت Finish را بزنید .

( به تصویر زیر دقت کنید ) :

p6

همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید پیشرفت فعالیت ها اعمال شده است در نهایت فقط کافی است که Schedule کرده و آپدیت کامل تا تاریخی که اعمال کرده اید ، مشاهده کنید ( به تصویر زیر دقت کنید ) :

p6

همانطور که مشاهده می کنید آپدیت پروژه به صورت کامل اعمال شده است .

در پایان این نکته را در نظر بگیرید :

اینکه از این بخش پروژه به بعد دیگر به صورت دستی Import  و Export را انجام ندهید ( چون روی حالت Unite  هست ) حتی اگر می خواهید یک فعالیت را آپدیت کنید ، توصیه می کنیم اصلا اینکار را به صورت دستی انجام ندهید و همانند آموزش نحوه آپدیت را پیش ببرید .

ویدیو آپدیت برنامه زمانبندی پروژه در پریماورا با استفاده از export و import در اکسل

مقالات پیشنهادی
دوره پیشنهادی
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
امیرمحمد حیدری نسب
1402/01/28
پاسخ دهید

بسیار مفید و کاربردی
جسارتاً این آموزش توی دوره ی magic pms هم وجود داره درسته؟

امیرمحمد حیدری نسب
1402/01/28
پاسخ دهید

جسارتاً این آموزش توی دوره ی magic pms هم وجود داره درسته؟

ارشیا شکیبی
1402/04/29
پاسخ دهید

با سلام
عالی و آموزنده

روزبه کران زاده
1402/04/30

سلام
خیلی ممنونم بابت نظرتون. موفق باشید

رامین موسوی
1402/05/08
پاسخ دهید

بسیار مفید و کاربردی
سپاسگذارم

tooradj safarzadeh
1402/06/01
پاسخ دهید

سپاس

حسین متولی
1402/07/22
پاسخ دهید

عالی بود

مصطفی مرادی
1402/08/17
پاسخ دهید

بسیار عالی خسته نباشید

محمدرضا تقی خانی
1402/08/22
پاسخ دهید

بسیار عالی

وحید نوری
1402/08/28
پاسخ دهید

عالی بود
مرسی

محمود زارع
1402/10/30
پاسخ دهید

با سلام.
اگر درصد پیشرفت روی فیزیکال باشه و بخواهیم از طریق ایمپرت و اکسپرت بروزرسانی کنیم چطور میشه؟ ممنون

روزبه کران زاده
1402/10/30

با سلام، اونموقع باید به میزان درصد پیشرفتی که مد نظرتان است برای هر فعالیت، مقدار unit های آنرا به همان نسبت Actual و remaining قرار دهید. فراموش نکنید که فیلدهای مربوز به لحاظ این موارد در یونیت‌های فعالیت ها را موقع اکسپورت در فایل قرار دهید که در همان ستون ها بروزرسانی رو انجام و امیپورت نمایید. موفق باشید

حسین علیزاده
1403/01/19
پاسخ دهید

با سپاس از مقاله خوبتون

1403/01/23
پاسخ دهید

خداقوت
عالی

keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط
question